CIA. KIKO LÓPEZ


   ETÉREAS


 
  Dansa

 
  1 DE JULIOL
  20h
   PARC DE LA       REMUNTA

<< Tornar

E

téreas, presenten un conflicte entre les tres intèrprets que resolen a través d’un camí entre la individualitat i el col·lectiu. 

  La mitologia grega parla de l’Èter com un element de llum pur i brillant nascut de l’obscuritat. Mitjançant una situació de tensió i disputa les intèrprets s’unifiquen per emprendre un camí on les seves ànimes trobin els plaers de viure en harmonia i alliberació. 

  Peça de dansa contemporània + danses urbanes. 

KIKO LÓPEZ 

Kiko López és ballarí i coreògraf valencià resident a Barcelona. Ell és el director i coreògraf de la companyia Nouvas (Espanya). La seva formació es basa en Hiphop, Dansa contemporània, Danses Tribals i Modern Jazz en les acadèmies de prestigi com Alvin Ailey American Dansi Theater, Debbie Reynolds Studio, Broadway Dansi Center NY, Company&Company, Deltebre Dansi entre moltes altres. Va ser premiat amb els seus treballs personals en “The Best On Spain” i “Certamen de Dansa Burgos-NewYork” amb la peça “Djama “. També va ser guanyador del programa televisiu “Tú sí que vales” amb la companyia Kulbik Dansi Company. Imparteix Workshops de dansa urbana i contemporània per països com el Brasil, Itàlia, Irlanda, Rússia, Cuba, Grècia, Portugal, França i Espanya. Treballs que destaca en la seva carrera és junt les companyies Physical Momentum (Mèxic), Lali Ayguadé Company, Kulbik Dansi Company, Iseli-Chiodi Dansi Company (Irlanda), Daniel Morales.cia e les artistes Indee & Izah entre altres. Actualment es troba treballant en les companyies InMotus de Diego Sinniger i els seus projectes personals.