CIA. HOTEL IOCANDI

PEIX

Circ crític

1 DE JULIOL
20:30h

 PARC DE LA REMUNTA


S

egona producció d’aquesta companyia que presenta un espectacle de petit format de carrer basat en les disciplines del circ i pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, sobre el buit, el silenci i la soledat davant de la immensitat, sobre la ridiculesa de fer-nos grans i la nostàlgia de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens impulsa a seguir nedant, buscant, remant malgrat la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de l’onatge. 

El 2019 la companyia crea Peix, estrenat a Fira Tàrrega, i rep el Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d’arts de carrer 2019   

La companyia forma part del Col·lectiu La Persiana i també ha participat en altres projectes com: Invisibles, XXI Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris o Rakkaus, a Hèlsinki, Finlàndia.