LOS HERRERITA

Taller de circ,
circ de jocs

1 de JULIOL
17h
JARDINS DE CAN SUMARRO

L

a companyia de circ Los Herrerita està formada per tres membres i es va crear a mitjan 2005 a la ciutat de Barcelona. Va ser l’any 2006 que es van donar a conèixer amb l’espectacle “The Flamingos, tornen per primera vegada…” Prèviament els tres integrants ja havien coincidit a principis dels anys 90 a l’ambient circense de Barcelona que havia trobat recer Ateneu Popular de Nou Barris, espai de referència obligada per a tothom que es dediqués a la pràctica del circ a la ciutat.

En l’actualitat tots tres segueixen vinculats Ateneu on fan classes a nens i nenes de 6 a 14 anys a l’Escola Infantil de Circ. Tant amb l’espectacle com el taller segueixen actuant a diferents espais, poblacions i festivals de tot el territori català i espanyol difonent les tècniques de circ”.