ZIRKOZAURRE

KOBR3
Circ

30 DE JUNY
21.50h
PARC DE LA REMUNTA

<<Tornar

C

oure. Tan present i tan desconegut. Tan important i tan discret. Un metall sense escarafalls, que viu a l’ombra de l’or quan no l’ha d’envejar res. El coure que ens agrada. Que ens sorprèn. El qui imanta la nostra atenció. El que guia amb eficàcia i precisió el corrent i la calor. Emmotllable. De reciclatge il·limitat. Compromès. Femení. Sovint màgic. Curatiu. Present en aliments, monedes, noves tecnologies… El prehistòric que s’ha sabut adaptar com ningú al pas del temps. El coure inspirador, el conductor del nostre espectacle.

‘Kobr3’ gira i fa girar els espectadors al voltant del coure. Sobre l?escenari, tres artistes combinen tècniques de malabars, manipulació d?objectes, roda Cyr, bola contact i moviments compassats. Estètica, plasticitat. Complicitat, harmonia. Circ contemporani en cuidades i sincronitzades coreografies. Parts i més parts d´un tot cuinat a foc lent i que es paladeja amb plaent celeritat.