Els dies 29 i 30 de juny i l’1 de juliol de 2023 arriba la XIX edició del Festival d’arts de carrer Per Amor a L’Hart, a L’Hospitalet. 

Arriben, una edició més, i amb aquesta ja són dinou, les arts escèniques, al carrer, a la ciutat de L’Hospitalet. El Festival d’Arts de Carrer Per Amor a L’Hart torna a la programació d’estiu, dins del Summer Experience, les activitats culturals d’estiu de la nostra ciutat. 

Unes dates imprescindibles per les arts escèniques de carrer, el circ d’avui i la dansa urbana i contemporània, i també per la música en viu. El Festival Per Amor a L’Hart és un espai de trobada, exhibició i intercanvi per a creadores, professionals i públic, tant de ciutat com especialitzat.

El Festival Per Amor a L’Hart està organitzat i implementat per Bipol.art, entitat cultural de la ciutat, i compta amb el suport del Districte Cultural de l’Ajuntament de L’Hospitalet. També compta amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 
Els motors del Festival Per Amor a L’Hart són retornar la cultura a les persones, a la gent, al públic… als seus orígens i ser un espai de referència per a creadores i artistes de carrer. Totes les actuacions són propostes artístiques de carrer i gratuïtes.

El Festival torna a obrir-se a la ciutat de L’Hospitalet amb la diversificació dels seus espais d’actuació al barri del Centre.
L’espai central continuarà sent el parc de la Remunta, antiga caserna militar recuperada per la ciutat, però també torna a la plaça de l’Ajuntament amb la inauguració del Festival, als jardins de la Biblioteca de Can Sumarro i a la plaça de Lluís Companys i Jover.

El Festival Per Amor a L’Hart tornarà a ser l’epicentre cultural de la ciutat, on la dansa urbana i contemporània, el circ d’avui i la música en viu, tornaran a omplir l’espai públic amb la seva energia, vitalitat, virtuosisme i essència. No hem volgut deixar passar l’oportunitat d’acostar al públic noves propostes escèniques, noves sensacions vitals i sentiments positius per descobrir. Una experiència cultural, vital i intergeneracional, on trobarem companyies de renom tant del país com internacionals.

 


Per Amor a L’Hart és
CULTURA en majúscules, dona suport a la cultura de proximitat i professional, i l’apropa als espectadors i espectadores, fidels i novells, a les especialitzades i professionals, i posa en rellevància les arts escèniques de carrer.

Bipol.art, entitat organitzadora, neix l’any 2005 com agent cultural de la ciutat, treballa i dona suport a les arts escèniques a partir de diferents projectes: Festival Per Amor a L’Hart, Per Amor a L’Hart Primavera – Primavera Arts de Carrer, el Circ de Nadal de L’Hospitalet i programacions a les festes majors dels barris. Amb totes aquestes propostes, Bipol.art, consolida el seu paper com a generador de cultura de qualitat i proximitat i potenciant la seva activitat com a motor de la política cultural de la ciutat.

 

Per Amor a L’Hart, motor de Cultura de la Ciutat!
 


 

DANSA, CIRC I MÚSICA A LA PROGRAMACIÓ DE LA XIX EDICIÓ
DEL
FESTIVAL PER AMOR A L’HART