NÚRIA GUIU

CYBEREXORCISME
Dansa Urbana
50 minuts (recomanat a partir de 10 anys)

5 DE JULIOL
21:45h
PARC DE LA REMUNTA/ESCENARI B

<< Tornar

S

i ballar danses tradicionals està en desús, si ballar a les discoteques no va ser una opció en temps de la pandèmia, o si ballar als teatres és un privilegi al qual no tothom té accés, on ballem avui? Cyberexorcisme presenta les danses tik tok com un nou folklore o ritual digital i es pregunta: quines diferències hi ha entre compartir la dansa a través d’espais físics o virtuals? Com entenem i construïm vincles afectius i comunitat a distància?
Núria Guiu és coreògrafa i performer. Graduada a l’Institut del Teatre i ballarina de diverses companyies nacionals i internacionals, s’interessa des de 2012 per la relació cos-imatge-poder i digitalitat, que ha donat lloc als espectacles Likes, Spiritual Boyfriends, Futuralgia i Medium. L’any 2022 va rebre el Premi Nacional de Cultura pel seu llenguatge artístic i investigació al voltant del cos i entorn digital amb una mirada socioantropològica.

Fitxa artística

Direcció: Núria Guiu – Coreografia: Núria Guiu, en col·laboració amb els/les intèrprets, Pablo Monfort, Berta Pascual, Francesco Palmitesta, Berta Martínez, Carlos G.Corchia – Intèrprets Per Amor a L’Hart: Pablo Monfort, Berta Pascual, Francesco Palmitesta, Hilario Montoro García i Claudia Montoro García – Assistència coreogràfica: Salva Sanchis, Glòria Ros – Disseny d’espai i vestuari: Lola Belles, Víctor Colmenero – Música i disseny de so: Daniel Moreno Roldán, Adrià Juan, Albert Tarrats – Coordinació tècnica: Adrià Juan – Producció: Ariadna Miquel – Coproducció: Mercat de les Flors, Graner fàbrica de creació, La Briqueterie – CDCN du Val-de-Marne, ICI – CCN Montpelliere. The Hessisches Staatsballett en context del Tanzplattform Rhein-Main / Amb el suport programa de l’OSIC, residències/mentories internacionals de l’Institut Ramon Llull i Festival Dansa València