DU’K’TO

“Lume”
Circ

17 de Setembre
21.30h
Parc de la Remunta

<<Tornar

L

ume és la quarta producció de la Cia. Du’K’tO; un espectacle que es desenvolupa en el marc del Circ de Nadal 2020 de Cronopis, Espai de Circ a Mataró; integrant dos artistes residents de l’espai en l’espectacle i en l’estructura de la companyia: Rocio Belén Reyes i Odilo Fernández.

La proposta artística parteix d’un espai en blanc que crea un recorregut per dintre l’escenografia, moment de presa de consciència de l’ésser humà. Durant aquest recorregut d’entrada del públic es descobreixen els quatre personatges, que transiten entre el món fantàstic i el terrenal, representant la metàfora en situació de mirar-se al mirall.

Aviat aquest espai es transforma a través d’un escenari dinàmic, on les llums i les ombres aporten noves dimensions que es combinen amb aromes, textures i colors. Els personatges opten per un acte de llibertat i de coratge d’afrontar els contraris, posant-se en joc mitjançant un llenguatge escènic que parteix del circ i el teatre, i on destaca la integració dels portés acrobàtics amb el trapezi.

El públic, així com els propis artistes, s’hauran d’enfrontar a aquest món d’antagònics, on la responsabilitat individual i la llibertat de desplaçaments durant l’espectacle marcarà com es viu l’experiència.