LOTTA & STINA

JUST AN ORDINARY DAY
Dansa

6 DE JULIOL
19h
PARC DE LA REMUNTA/ ESCANARI B

<<Tornar

I

magineu-vos dues dones realitzant acrobàcies de parella sorprenents, sense ni tan sols l’estabilitat del terra sota els seus peus. A la rola-bola, l’equilibri es converteix en desequilibri en una fracció de segon. Però aquestes noies no només et sorprendran amb el seu elegant poder i la seva tècnica innovadora: també t’encantaran amb els seus anys 50 i et deixaran demanar-ne més.
 
“Just an ordinary day” és un viatge a el món de la dona en la dècada de 1950, on la perfecció no és l’excepció sinó la regla!
 
Lotta i Stina van començar a treballar juntes en la rola-bola el 2001, mentre actuaven amb un circ juvenil a Finlandia. Va passar tres anys perfeccionant la seva tècnica en la prestigiosa i exigent Ecole Supérieure des Arts du Cirque en Bruselas, on es va graduar en 2008. Des de llavors, han treballat per exemple en Wintergarten Variety, Krystallpalast Variete, Circus Flic Flac, Palazzo Dinner espectacles, Oh la la, producció de Rolf i Gregory Knie, el programa de televisió Le plus grand cabaret du Monde, La Strada Bremen i Buskers Bern.