LA FAMILIA RUSTIKA

Música

19 de Septembre
23h
Parc de la Remunta

<<Tornar

L

a Família Rústika va néixer en un any capicua i es va acomiadar un traspàs. Per atzars, el següent traspàs va realitzar una actuació-retrobament, i va decidir que potser aquest era el seu, sinó, tornarien a unir-se per donar, al menys, un concert cada quatre anys.

¿I què és el que us duran? Com no només de rumba viu l’home, mariden el tango i el balkan, la bossa, el swing, el son o el blues en la seva coctelera sonora.

I aquí els teniu, amb la seva rumba adúltera i la seva desimboltura habitual, tornant a la seva ciutat natal a celebrar la vida en aquest estrany 2020 D.C. (Després de’ coronavirus)

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies