HIP HORNS BRASS COLLECTIVE

6 DE JULIOL
23h
PARC DE LA REMUNTA/ ESCENARI

H

ip Horns Brass Collective porta sota el braç una poderosa posada en escena i una estètica moderna i innovadora de la mà de músics que venen de treballar amb artistes de la talla de C. Tangana o Nathy Peluso. Un homenatge al jazz amb base a Nova Orleans, barrejat amb la cultura internacional del hip-hop, sense renunciar gens ni mica al groove i capitanejats per l’espectacular cantant i emcee veneçolana Cecé. Un any frenètic els ha portat a treure un enorme homenatge al desaparegut MF Doom (Brassvilliany, Say It Loud Records, 2023), publicar diversos singles (Bram! & Mulligan, Say It Loud Records, 2023) i col·laborar en estudi i en directe amb artistes com Escandaloso XpósitoLas Ninyas del Corro Ana Tijoux, a més d’una agenda de més de 25 directes a escenaris com el Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz o La Mercè de Barcelona. 2024 serà l’any del seu primer LP, que ja estan enregistrant, i amb el qual volen continuar reivindicant la seva experiència sonora i visual als escenaris i als carrers.