EL GRAN ODOROFF

Mr. Copinni
Presentador

17 i 18 de Setembre
18.30h

<< Tornar

M

aximiliano Sita és un magi i il.lusionista argentí amb un origen circense molt marcat a les seves esquenes. Tres generacions que es dedicaren a aquest “mundillo”. Va començar la seva trajectòria en el món de l’espectacle a Buenos Aires (com estudiant primer i després com professional) i es llicencià a l’Escola de circ de Moscou.

Maximiliano és un professional de l’humor, de l’il.lusionisme i del mentalisme. En solitari, representa diversos números de màgia, donant vida a personatges com “El Gran Odoroff”, “El Trilero”, “Vicenzo Cartonutti” o “El Gran Maximiliano”. 

A més, forma part de l’ONG “ Pallassos sense fronteres”, es component del duo “Tangorditos” amb Walter Garibotto (havent estat guardonats amb importants premis a nivell d’Europa), i porta la direcció de l’espectacle ambulant “Freak Museum”.