CIRC DE JOCS

Animáció i Música

17 de Septembre
18:30h i 20:30h
Parc de la Remunta

<< Tornar

N

ecessitem renovar les energies! Volem Carnaval tot l’any! La terra es va omplint de gent enfadada i amb l’aire contaminada. Si els grans no juguen i no ens ensenyen a fer el pallasso el canvi climàtic farà petar aquesta olla que bull.

Preparades per transformar-vos.

Encara ho podem solucionar gràcies als poders dels Supers Cleanings Clowns i el seu Clown Power!
Benvingudes a la gran carregada de piles per viure més feliçes, lliures i sabent cuidar-nos millor.  Només calia saber on estava el vostre chi i cantar com a Holligans per despertar el Pirata Canalla que portem a  dins amb conciència, respecte i salut.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies