LALI AYGUADÉ

UNDERNEATH
Dansa

18 de Septembre
19h i 21h
Parc de la Remunta

<< Tornar

T

ots necessitem una guia. Alguna cosa a seguir, que admirar. Alguna cosa (o algú) que buida el camí i ens dóna una direcció. Que sigui correcta, o no. En la falta de lideratge, ens sentim perduts, caient en cada pas que donem. Però en aquest mateix moment, en el caure, és on les coses comencen a aclarir-se i trobem alguna cosa. Alguna cosa que podria ser molt simple, però alguna cosa que anhelem. UNDERNEATH ens remet a la simplicitat de l’abstracte, on el moviment és la nostra força

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies