KIKO LÓPEZ

Wiw Bak
Dansa

17 de Septembre
19h i 21h
Parc de la Remunta

<< Tornar

S

Submergit en el temps, l’intèrpret es troba en un espai on ja no es sent identificat amb tot el que l’envolta o tot allò que forma part. Com escapament de la seva realitat, crea el seu propi Alter-Ego.
Ballarí i coreògraf valencià resident a Barcelona. Ell és el director i coreògraf de la companyia Nouvas (Espanya). La seva formació es basa en Hip-hop, Dansa contemporània, Danses Tribals i Modern Jazz a les acadèmies de prestigi com Alvin Aile i American Dance Theater, Debbie Reynolds Studio, Broadway Dance Center NY, Company & Company, Deltebre Dance entre d’altres. Va ser premiat amb els seus treballs personals en «The Best On Spain» i «Certamen de Danza Burgos – New York» amb la peça «Djama». També va ser guanyador del programa televisiu «Tú sí que vales» al costat la companyia Kulbik Dance Company. Imparteix Workshops de dansa urbana i contemporània per països com Brasil, Itàlia, Irlanda, Rússia, Cuba, Grècia, Portugal, França i Espanya. Treballs que destaca en la seva carrera és al costat les companyies Physical Momentum (Mèxic), Lali Ayguadé, Kulbik Dance Company, entre d’altres.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies