CIA. IN-MOTUS

EL.LA
Dansa

17 de Septembre
19:15h i 21:15h
Parc de la Remunta

<<Tornar

P

artint de la figura de la geisha, EL-LA analitza diferents facetes en les quals la societat masculina ha etiquetat a l’energia femenina. Les ballarines i el coreògraf visualitzen els rols tradicionalment assignats, explorant així llocs diferents dels impostos.

El moviment i el cant seran les eines que aquestes ballarines faran servir per visualitzar a al públic en quins papers tendim a col·locar-les i quina és la imatge que tenim del que ha de ser el femení.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies