VERO CENDOYA

«C.O.S»

Dins de la programació, dijous 4 de juliol, inagurarà el PALH Festival la companyia de dansa catalana Vero Cendoya i la seva peça C.O.S. És una peça de site específic que posa el focus en la situació dels refugiats a Grècia.

«Propongo una manifestación plañidera. Solo salir a la calle y llorar todos.»

La coreografa ha viscut l’experiència d’aprop, a partir d’un treball de voluntariat en els camps de Softext, Nea Kavala, Vasiliki, Hotel Hara i Orekastro de Tesalònica, el juny de 2016, com a part de l’Associació de Voluntaris Independents. Aquesta peça es produeix amb la col.laboració del Festival Sismògraf d’Olot.

Interprets:
Yunyi Sun 
Linnn Hohanson
Nacho Carcaba 
Verónica Cendoya
Interpretació musical:
Adéle Madau.

https://www.verocendoya.com/c-o-s

4 de Juliol
19h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa