LES DESSOUS DE BARBARA

Crazy Safari Circus
Circ

2 DE JULIOL
 18h
JARDINS DE CAN SUMARRO

Edat: a partir de 8 anys 

<<Tornar

R

obinson el colon i Melvyn la zebra ens esperen per començar el Safari més increïble que mai hagi existit, on humans i animals s’uneixen per sorprendre’ns.  

En un ambient absurd i amb un decorat digne de les fires més cutres, els dos personatges ens proposen un joc: encertar en una diana llançant una pilota, per fer caure Melvyn en una piscina. La recompensa del vencedor? Simplement veure la zebra caure, obtenir una victòria davant d’un animal indefens, ser el guanyador davant d’una multitud…  

Però perquè gaudim tant veient la desgràcia aliena? 

 Un espectacle transgressor en un format original, on en forma de faula moderna es parla de certs problemes de la nostra societat enmig de contorsions impossibles, malabars, tir amb arc, doma contemporània i natació sincronitzada.