ROLLING VIBES COLLECTIVE

Animáció i Música

17 de Septembre
18:30 i 20:30h
Parc de la Remunta

<< Tornar

R

olling Vibes Collective és un espectacle musical que és sinònim de festa esbojarrada. Rolling Vibes Collective no és només música en directe, interactuen i animen. No paren quiets amb la seva simpatia i humor juguen amb el públic.
Percussió, saxo tenor, trompeta,guitarra, baix… i tot el que es posi per davant. Col.lectiu musical de gran qualitat i que toquen tots els pals… mai millor dit.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies