IVELICE BROWN

«It’s not about dolls…»

Un ninot és més que un objecte de joc … és un personatge … és part de la història … i els desitjos d’un creador … I sempre ens remet a certa fantasia vital que tots posseïm. ¿Com estar en l’escena amb tota presència sense ser visible? ¿Com desaparèixer i brindar-li un esperit a allò inanimat? ¿Com ultrapassar un objecte d’inert aparença a través del gest? Són algunes de les preguntes que m’he plantejat com a punt de partida per abordar aquesta investigació física acompanyada d’una nina de drap. Armando Reverón cèlebre pintor i escultor veneçolà considerat com un dels artistes més rellevants del segle 20th en Llatí America m’ha isnpirado amb les seves nines fetes a mà com un paper fonamental en el seu procés creatiu qui van ser els seus models i companyes i els que cobraven vida pròpia expressant seus capricis i angoixes. És així que em proposo a desenvolupar i aprofundir en comunió amb una nina de roba creada amb el propòsit que el Jo es dilueixi i es lliuri al seu alter ego, com ho faria el personatge d’algun còmic que oculta la seva veritable identitat després d’una màscara que es converteix en el personatge principal.

http://losmonekos.wixsite.com/los-monekos/we-ding

4 de Juliol
20:45h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa