HELENA CANAS

«ANY DAY»

Un sol de dansa-teatre en clau d’humor que exhibeix el que podria ser un dia qualsevol
a la platja… Un personatge perfeccionista però, alhora, una mica histriònic. Aconseguirà tenir-ho tot controlat? Helena Canas és una ballarina especialitzada en dansa contemporània i teatre físic. Es va formar a l’escola Varium (Barcelona), i també va estudiar comèdia musical a l’escola Coco Comín (Barcelona). Ha treballat recentment amb la companyia Physical Momentum Project (Francisco Córdova Azuela) en la producció Capital, estrenada a Barcelona i presentada durant l’estiu de 2014 dins de la programació de la “Xarxa de Festivals Centre Occident” de Mèxic. També ha treballat com a intèrpret en el duo Magnificat.

https://vimeo.com/236392419

5 de Juliol
21h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa

10min