CIA. PENÉLOPE Y AQUILES

EL SENYOR DE LES BALDUFES
Circ

17 de Septembre
19: 45h i 21:45h
Parc de la Remunta

<<Tornar

R

efinat, Radiant, altisonant.

El Senyor de les Baldufas ve des de llocs desconeguts per a capturar-nos el seu misteri i presentar-nos l’univers baldufesco que ha creat, on cada baldufa, trompo, torotola i toupie, engendra una vida pròpia manifestant un món únic i delirant.

Muntat en el seu tricicarro, viatja pel globus gairebé sense descans, on transporta la totalitat d’aquest cosmos que manipula amb virtuosisme i encant.

El Senyor de les Baldufas ens mostra un petit gran Circ de Baldufes, on l’espectacle destaca per la qualitat dels seus «artistes».

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies