AMER I ÀFRICA

«Envà»

Entre 250 kg de palla i 125 kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais.  Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra L’Envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament, reflectim l’estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem per tal de trobar-nos amb l’altre. Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, l’humor i la intensitat, l’emoció, la innovació i la bellesa.

https://www.amerafricacirc.com/

5 de Juliol
19h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Circ

40min