LOS INFORMALLS

APERITIVO
Dansa

18 de Septembre
19:20h i 21:15h
Parc de la Remunta

<<Tornar

E

l «Aperitivo» de Los Informalls és una adaptació de la seva peça llarga i plat principal «Entranyes amb patates» Com de lliure t’atreveixes a ser? Això és el que Luis i Pere, els personatges principals d’aquesta història, es van preguntar un dia. Dos tipus seriosos, ordenats i molt disciplinats que s’uneixen per presentar la seva manera d’entendre el món, l’art l’actitud davant la vida. Una vida perfecta, on les coses sempre surten tal com les havien imaginat, sense errors ni imprevistos.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies