LES ACROSTICHES

“Excentriques”

La feina ben feta. Com de costum…
Els acrostiches han aconseguit el repte de transformar un mitjà de transport individual, estable i silenciós en quelcom col.lectiu, inctrolable i esgotador…. Retrocedir com si res, pujar i baixar en moviment, fent piruetes, frenades controlades (o no), segones alçades, exercicis de porteres acrobàtics…. Les rodes elèctriques personals, els monocicles elèctrics urbans adaptats a un espectacle de carrer.

Humor, burla, risc, invenció, investigació i tonteries. La feina ben feta. Com de costum….

El 1994, Les Acrostiches van crear la seva companyia i es van fixar com a objectiu de desafiar la gravetat en tots els sentits de la paraula. El 2015, després de més de 1.500 actuacions, la companyia es va renovar i va donar la benvinguda a dos acròbates, Guillaume Montels i Kimberly Scully, de l’Escola Nacional de Circ de Mont-real que van passar pel circ de Plume. Si els nostres comptes són bons, hi haurà cinc artistes (quatre acròbates, un músic), incloent una noia!

https://www.youtube.com/watch?v=RrKH438bovs

4 de Juliol
21:15h

Plaça de Lluís Companys i Jover

Circ