ROLABOLA

Rock Cirk
Circ i Música

18 de Septembre
19:50h i 21:45h
Parc de la Remunta

<<Tornar

Q

 uan l’ànim recau… quan ens innunda l’apatia… quan la vida ens castiga… El circ i el rock és la solució.

Rock Cirk ens presenta un espectacle circense aderetzat amb punteigs de guitarra elèctrica, redobles de bateria estrambòtics, desgarbats vols, equilibris esperpèntics i grenyes a l’aire que desenvolupa una peculiar estructura aèria.

Un quadre cridaner de personatges del rock, capaços de seduïr a qualsevol tipus de públic. Una barreja dinàmica i divertida entre les tècniques de circ i el rock més pur, clàssic i divertit, en la que es cola “el hombre tirachinas” que serà disparat davant la mirada atònita del públic.

Un show que aporta llenguatge corporal, expressiu i musical, ple de bon humor, on la sorpresa i el risc ens deixaran bocabadats.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies