ALVARITO & CIA

“Somnis”

“Com més allunyeu el vostre esperit dels seus somnis, menys els coneixerà; sereu subjecte de mil aparences perquè no n’haureu comprès de la seva naturalesa. Si una mica de somni és perillós, el que en guareix, no és pas menys somni, sinó més somni, però el somni sencer. És important conéixer completament els nostres somnis per no patir-los.” Marcel Proust

SOMNIS ens apropa a l’experiència tan quotidiana i alhora misteriosa de somiar. De vegades la sensació de descontrol i d’imprevisibilitat ho envaeixen tot. D’altres, som els amos i podem fer qualsevol cosa que imaginem. Però potser el més important en els somnis és que ens apropen a pors, desitjos i situacions desconegudes. Aquesta escenificació dels somnis d’un malabarista ens mostra un món divers on les diferències són benvingudes i ens fa adonar amb un toc d’humor que la cooperació és el millor camí per evitar tenir un malson. Aquest és un espectacle que combina una gran varietat de tècniques de circ al ritme de la música en directe. Hi ha malabars de molts tipus i equilibris amb els objectes més impensables. Doneu una palanca i un punt de suport a l’Alvarito i us posarà el món en equilibri.

http://eliasaguirre.es/longfade/

5 de Juliol
19:15

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Circ