THE GOLIARDS COLLECTIVE

Música

17 de Setembre
23.15h
Parc de la Remunta

<<TornarT


he
Goliards Collective és un projecte musical sorgit de vuit amics que han compartit gran part de la seva formació musical a les aules del Taller de Músics de Barcelona. La seva proposta passa pel filtre de les músiques jamaicanes els temes més insígnies del jazz i de l’època daurada del swing, així com els hits que van arribar a dalt de tot de les llistes radiofòniques mundials de la mà d’estrelles com Madonna, The Beatles, Alicia Keys o Amy Winehouse.

El seu objectiu principal és transportar les postals idíl·liques del Carib a l’escenari i fer que el públic no es pugui resistir a ballar amb la seva música i passar una bona estona amb ells. Què hagués passat si Harlem fos un barri de Kingston? I si el Carrer 52 fos una transitada avinguda de Trinitat i Tobago? Ningú ho podrà saber, però aquesta és la proposta que us presenta the Goliards Collective.

Pau Gil | veu
Javier Sánchez | saxo
Albert Clapés | trompeta
Pep Seguí | trombó
Albert Poll | guitarra
Sepe Peñalver | teclats
Sergi Múrcia | baix i cors
Pol Leiva | bateria