THE FLYING DUTCHMEN

Jean-Michel és un pallasso natural i fantàstic monociclista. Ha actuat durant uns 30 anys. Amb The Flying Dutchmen va inspirar una generació sencera d’intèrprets, guanyant 10 primers premis al llarg del camí. També ha actuat com a actor en diversos llargmetratges: Snowdogs, 300, Journey to the centre of the earth. Michiel ha estat present des de fa més de 30 anys. Va ser una inspiració per a tota una generació de malabaristes. El vídeo sobre malabarisme que va produir amb Oddball era imprescindible en el circuit de malabarisme. A més de The Flying Dutchmen, actuarà amb un espectacle «The Art of Letting Go» per a empreses i organitzacions (www.mindpepper.nl). Ha guanyat més de 15 primers premis en diferents festivals i esdeveniments amb diferents espectacles. Un d’ells al Festival de Circ «Premiere Rampe» a Montecarlo a l’edat de dinou anys. El malabarista d’Amsterdam Michiel Hesseling … «Un Mozart en la seva professió» i el descarregat canadenc monociclista francès Jean-Michel Paré va combinar els seus múltiples talents i es va convertir en The Flying Dutchmen. Aquests genis del gènere còmic de la vella escola són considerats herois del món del rendiment internacional del carrer. Comèdia desenfrenada en diversos idiomes (anglès, francès, alemany, espanyol, italià, japonès). En un ambient relaxat i un ús freqüent de les sorprenents mostres arriben a tot tipus de gent, independentment del continent i de l’edat. Més important que les seves altes habilitats és el contacte amb el públic. Sempre buscant improvisació i comèdia. Cada espectacle continua sent una aventura i molt divertit per a tots dos artistes. El públic ho sap molt bé. Amb habilitats intercanviables, però amb estils inimitables, van guanyar més de deu primers premis arreu del món. Els companys que ho feliciten sovint són vistos com la forma més elevada d’elogis. Això és el que el Buskers Hall of Fame va escriure sobre The Flying Dutchmen fa uns anys:

«The Flying Dutchmen ha produït un espectacle que és més polit, més divertit, més ajustat i més recordat que qualsevol altre espectacle de carrer

https://www.the-flying-dutchmen.com/es/videoespanol.html

6 de Juliol
12:30

Parc Metropolità de Bellvitge

20:10h

Plaça de Lluís Companys i Jover