MUNDO COSTRINI

«The crazy Mozarts»

Un original concert de música clàssica interpretat amb instruments insòlits de la mà de dos bojos excèntrics. Un espectacle autèntic, ple d’humor i circ, on res és el que sembla. Inspirat en el cinema mut i els dibuixos animats, el públic serà còmplice d’aquesta simfonia de gags, situacions absurdes i números de circ d’alt nivell. Rialles i sorpresa assegurat amb aquests dos pallassos que faran l’impossible per sobreviure en aquest caos musical. «The Crazy Mozarts» és el quart espectacle de la companyia «Món Costrini», dirigida per Sebastián Guz, clown de renom internacional amb més de 20 anys de trajectòria pels festivals de tot el món.

https://www.facebook.com/thecrazymozarts/

6 de Juliol
20:25h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Humor

50 min