Lenin “GüiroLoco” y su Orquesta

«BANDA»

Comença els estudis a l’Escola Superior de Música “Conversatorio José Ángel Lamas” i completà la formació a l’Universitat Pedagògica Experimental Libertador (Veneçuela). Viu a Barcelona des de l’any 2002. La seva carrera musical començà amb “Latincandela” com percusionista i cantant. Ha col.laborat amb bandes com çEudardo Vals y su Kanbaye, Agualoca, El Indio & The Cuban Brothers, Salsa del Barrio, Jaleo Real, 8 punto G, Soneros Obsesivos, La Sucursal S.A., Bloque 53, La Gozadera Orchestra, La Sonora Libre i la Orquesta del Solar. Ha participat a gravacions de Sin Sospechas, La Sucursal S.A., Bloque 53, Jaleo Real, La Sonora Libre i Soneros Obsesivos.

https://www.facebook.com/leninguiroloco?eid=ARBN0mjD9V4DvKKUxUVP-R-cJcLrRopBeispYKvumSXSVmny6ImCi24YTSQ_zDpDpdy34tl1TvWw9zQW

5 de Juliol
23:00h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Música