DARAOMAI

«TIRAVOL»

Tots dos, lliurats a una acrobàcia inèdita, desafiant la frontera entre perxa xinesa, funambulisme i acro-dansa. Un espectacle ple de poesia i humor, que ens transporta dins d’un univers aeri on les arts del circ, la dansa i la música es barregen al ritme d’una cadència dolça i temerària. Al centre de l’espectacle, un tercer personatge, una estructura en forma de prisma triangular, element sonor no identificat. Els personatges es perden dins d’aquest laberint de ferros, balancejant, vacil·lant, amb volteig de. TiraVoL és el relat d’un viatge, d’una trobada. Un diàleg entre dues cultures, entre cara nord i cara sud d’una mateixa muntanya. Una oda a la diversitat, un crit de festa, una història entre il·lusions i realitats, on el cos i l’ànima juguen els rols principals. «

www.daraomai.com

6 de Juliol
19:15h

Plaça de Lluís Companys i Jover

Circ

50 min