KERNEL DANCE TEATRE

“Give me protein!”

Els deliciosos batuts GIVE ME PROTEIN són l’opció ideal per a persones actives i culturalment inquietes com vosaltres. Pura proteïna de sèrum, d’altíssima qualitat. Una reflexió sobre els estereotips del gimnàs, l’obsessió per la imatge, la idealització de l’estètica, l’esclavització de l’cuerpo.GIVE ME PROTEIN són moviment i humor posats al servei d’un espectacle sobre la banalització de la vida i sobre el sistema de relacions entre l’esport i la dansa. Adorem el cos a l’esport, adorem el cos a la dansa, i ens volem sentir adorats a les xarxes socials. Esport, dansa, cos, adoració. ¿Però podria un gimnàs transformar-se en un espai escènic? Podria el cos transformar-se en una escultura grega? Podríem arribar a convertir-nos en simples venedors de la pròpia imatge? Què sobrarà de nosaltres quan ens morim? ¿Pols de proteïnes?

No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir d’un dels millors productes de la temporada. ‘La esport com mai ho hagueu viscut!

 

http://www.circolos.es/es/

6 de Juliol
20:50h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa