IRON SKULL

“No sin mis huesos”

Iron Skulls Co és una companyia de dansa ubicada a Barcelona. Sorgeix originàriament del grup de bboying (break dance) conegut com Iron Skulls Crew. Iron Skulls Co es va formalitzar com a companyia entre els anys 2012-2013 i està composada per ballarins procedents de diverses àrees d’Espanya. Aquesta companyia és coneguda pel seu estil peculiar, i pel fet d’englobar diverses disciplines i investigar constantment els límits del moviment. Els membres d’Iron Skulls provenen de diverses modalitats artístiques, entre les quals destaquen el hip hop, el break dance, la dansa contemporània i l’acrobàcia. A banda d’això, han rebut altres influències com les arts marcials, la producció musical, el disseny i la moda. Aquesta peculiar mescla ha contribuït a la construcció d’un estil propi. La seva passió per la fusió i la introducció d’elements externs a la dansa han guiat Iron Skulls Co cap a nous paradigmes i cap a produccions cada cop més ambicioses.

http://ironskulls.universobboy.es/

5 de Juliol
18:30h

Plaça de Lluís Companys i Jover

Dansa