CIRCO LOS

«Xarivari Blues»

Boris Ribas i Igor Buzato, ara acompanyats dels carismàtics i virtuosos acròbates Roberto Carlos Ramalho i Antoni Corretja (Firmino), ofereixen malabars, monocicles, llit elàstics, equilibris impossibles, vertiginoses acrobàcies, elegància i molt humor en una sorprenent escenografia al ritme de la música de The Blues Brothers.
Aquesta història neix a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro, lloc on els seus components es van conèixer i es van formar. La idea de Xarivari Blues sorgeix amb el retrobament dels quatre artistes i la voluntat de fer un homenatge als seus antics mestres d’escola fent les mateixes rutines. És un espectacle sense paraules, alegre, dinàmic i que gaudeixen grans i petits. 

http://www.circolos.es/es/

7 de Juliol
21:15h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Circ

60 min