CIA MAR GÓMEZ

“Heart Wash”

D’una banda, una dona forta, molt forta, una rentadorda, un lloc àrid, llunyà, aïllat i una bugada que no s’acaba mai. I d’altra banda, un home a la deriva, algú que mai ha posat una bugada perqu+e ni tan sols sap que la seva roba no camina molt neta. Un espai i una trobada apasionada, efímera, conflictiva, i en canvi, eternament humana.

Fídel al seu estil, la companyia Mar Gómez narra ballant, sota el tamís d’un somriure irònic, la història d’una trobada i desencontre, la peripècia d’un amor incòmode, desconcertant i sense remei.

http://www.ciamargomez.com/es/espectaculos/en-gira/9-heart-wash

6 de Juliol
19:30h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa

“SLAPSTICK”

Amb Slapstick transportem a l’àmbit de les arts de carrer un curtmetratge còmic sense pantalla en què els cops, les caigudes i les situacions físicament extremes i inversemblants es poden gaudir en directe de la mà d’un personage d’ una comicitat blanca (que inspira tendresa i humor a parts iguals) i que ens recorda que rere els gags que ens poden tornar a fer riure com si fóssim nens, cal sempre que hi haga una gran dosi d’humanitat.

 El nostre personal homenatge al cinema mut, amb figures com Charles Chaplin, Buster Keaton o Harold Lloyd com a principal font d’inspiració

http://www.ciamargomez.com/es/espectaculos/en-gira/14-slapstick

6 de Juliol
21:30h

Rambla de La Marina (davant de la plaça de Lluís Companys i Jover)

Dansa